The Cow jumped over the Moon – reproduction

Buy for €50,- →

The Cow jumped over the Moon - reproduction of art by Cor Blok.
Signed "Cor Blok".

Limited edition print.

This painting was featured in A Tolkien Tapestry, Pictures to Accompany The Lord of the Rings on page 73.

Size original: 133 x 192 mm.

Signed and numbered by Cor Blok (under the image as usual with numbering on the left, title in the middle and signature on the right).

Printed on acid-free board using light-fast inks and proofed by the artist. This Cor Blok Limited Edition is exactly the same size as the original painting so it's the closest you'll get to owning an original without the cost of one.

A wonderful piece of art that will be admired by any Tolkien fan.

Buy for €50,- →

 The Cow jumped over the Moon - reproduction of art by Cor Blok

3 Comments

 1. admin
  August 14, 2012

  Very nice image that was used as cover bild for the Dutch translation of The Lord of the Rings

  Reply
 2. Robert
  January 20, 2018

  Hello,

  I am interested in a couple of Mr Blok’s reproductions, though I have not decided which. Are all of the print reproductions still available to purchase?

  Kind regards

  Reply
 3. Wim Hartsuiker
  August 15, 2019

  Beste Hr. Blok,

  Toen ik in de jaren 70 de boeken van Tolkien kocht en las, werd ik meteen gegrepen door het verhaal. Maar misschien nog wel meer door het boekomslag. Wat een kinderlijke afbeelding maar hoe treffend gaf het de sfeer weer die ik beleefde bij het lezen van het boek. Ik ben de prenten vanaf toen steeds weer meer gaan waarderen en als ik ze eens tegen kwam bij een ansichtkaarten boekje moest ik ze kopen zodat ik ze nu ook kon neerzetten en ernaar kijken.
  Nu zag ik laatst een serie van tien stuks! Elisabeth van Cruijsen had deze en ik kon niets anders dan ze steeds weer bekijken en weer kwam dat gevoel naar boven van de sfeer die ik beleefde toen ik het boek voor het eerst las. Nu vertelde Elisabeth mij dat ze misschien nog wel te koop zijn. Ik wil u daarom vragen of het mogelijk is dat ik vier reproducties koop. Ik begrijp dat de serie van tien veel voordeliger is maar heb maar ruimte voor vier en vindt het zonde als de anderen in een lade belanden.
  Ik wil u vragen om via de email contact met mij op te nemen, ik hoop dat ik er nog vier kan kopen!

  Hartelijke groet

  Wim Hartsuiker

  Reply

Leave a Reply